全店资源打包!虚拟项目被动收入搭建,联系微信:Luckymasami
虚拟项目创业,每天订单源源不断!
  • 222.jpg
  • 老师微信: Luckymasami

    网站首页 小学辅导 小学英语 剑桥版小学英语 正文

    瑞尔英语|KET英语长篇阅读练习题

    2021-01-04 剑桥版小学英语 63 ℃ 0 评论
    原文标题:瑞尔英语|KET英语长篇阅读练习题
    本文摘要:KET英语得阅读者得天下,备考时最重要的就是对英语的阅读真题反复琢磨,即精读,它包括做题、分析、整理、记忆,做精读很花时间,如果有高效的阅读方法会节省很多时间并且事半功倍,有助于大家翻过阅读这座大山。下面就和瑞尔英语小编一起学习今天的阅... ...
    本文关键词:剑桥版小学英语阅读训练,小学英语剑桥版与人教版区别大吗
    正文:

      KET英语得阅读者得天下,备考时最重要的就是对英语的阅读真题反复琢磨,即精读,它包括做题、分析、整理、记忆,做精读很花时间,如果有高效的阅读方法会节省很多时间并且事半功倍,有助于大家翻过阅读这座大山。下面就和瑞尔英语小编一起学习今天的阅读练习吧。



      California Condor’s Shocking Recovery


      California condors are North America’s largest birds, with wind-length of up to 3 meters. In the 1980s, electrical lines an d lead poisoning(铅中毒) nearly drove them to dying out. Now, electric shock training and medical treatment are helping to rescue these big birds.


      In the late 1980s, the last few condors were taken from the wild, and there are now more than 150 flying over California and nearby Arizona, Utah and Baja in Mexico.


      Electrical lines have been killing them off. “As they go in to rest for the night, they just don’t see the power lines,” says Bruce Rideout of San Diego Zoo. Their wings can bridge the gap between lines, resulting in electrocution(电死) if they touch two lines at once.


      So scientists have come up with a shocking idea. Tall poles, placed in large training areas, teach the birds to stay clear of electrical lines by giving them a painful but undeadly electric shock.Before the training was introduced, 66% of set-freed condors died of electrocution. This has now dropped to 18%。


      Lead poisonous has proved more difficult to deal with. When condors eat dead bodies of other animals containing lead, they absorb large quantities of lead. This affects their nervous systems and ability to produce baby birds, and can lead to kidney(肾) failures and death. So condors with high levels of lead are sent to Los Angeles Zoo, where they are treated with calcium EDTA, a chemical that removes lead from the blood over several days. This work is starting to pay off. The annual death rate for adult condors has dropped from 38% in 2000 to 5.4% in 2011.


      Rideout’s team thinks that the California condors’ average survival time in the wild is now just under eight years. “Although these measures are not effective forever, they are vital for now,” he says. “They are truly good birds that are worth every effort we put into recovering them. ”


      63. California condors attract researchers’ interest because they


      A. are active at night


      B. had to be bred in the wild


      C. are found on in California


      D. almost died out in the 1980s


      64. Researchers have found electrical lines are----


      A. blocking condors’ journey home


      B. big killers of California condors


      C. rest places for condors at night


      D. used to keep condors away


      65. According to Paragraph 5 , lead poisoning()


      A. makes condors too nervous to fly


      B. has little effect on condors’ kidneys


      C. can hardly be gotten rid of form condors’ blood


      D. makes it different for condors to produce baby birds


      66. The passage shows that()


      A. the average survival time of condors is satisfactory


      B. Rideout’s research interest lies in electric engineering


      C. the efforts to protect condors have brought good results


      D. researchers have found the final answers to the problem


      解析


      本文为夹叙夹议的文章,由美国秃鹰的现状讲到科学家为此发起的解救运动,以及取得了现阶段成效。


      63 题 细节题 正确答案为:D


      文章第三段第一行:“as they go in to rest for the light ”得知 A 选项错误;由文章第二段第一行“the last few condors were...”得知 B 选项错误;由文章第一段第一句得知 C 选项错误;文章第一段“in the 1980s, electrical lines and...dying out”得知 D 选项为正确答案。


      64 题 细节题 正确答案为:B


      文章第三段第一行提到“electrical lines have been killing them off”得知 B 选项为正确答案。由文章三段第二句“as they go in to rest for the night...power lines”得知 A,C 选项错误。由四段得知是“tall poles teach the birds to stay clear of electrical lines”


      65 题 推断题 正确答案为:D


      根据第五段第二句“This affects their nervous systems and ability to produce baby birds,...death”可知 D 选项正确,B 选项错误。由五段第三句“so condors with...over several days”得知 C 选项错误,A 选项无中生有。


      66 题 推断题 正确答案为:C


      根据最后一段第二句中“although these measures are not effective forever, they are vital for now”可以推断出 C 为正确答案,D 选项错误。根据本段第一句判断出 A 选项错误,由全文推断出 Rideout’s research team 采取的方法是两种,不仅仅是 electric engineering,所以 B 选项错误。


      以上就是瑞尔英语小编为大家整理的关于KET英语阅读理解练习及答案讲解,希望对大家有所帮助。更多KET考试教材、KET成绩查询等问题可以关注微信公众号:Real6688。


    本文作者:瑞尔国际,转载本文请注明作者出处~

    标签:剑桥版小学英语阅读训练

    更多试卷教案课件资源下载,请参照网站右上角 资料下载